Beauty

Mooier door Reiki: wat is reiki? Hoe zorgt het voor energie & beauty?

mooier door reiki

Het woord Reiki betekent, als je het letterlijk vertaalt, Universele Levensenergie. Dit is de energie van het leven zelf, die overal doorheen stroomt. Ons lichaam en geest is niet los van elkaar te zien. We zijn ons steeds meer bewust van het belang van gezonde voeding, voldoende rust en voldoende beweging. Dit zijn cruciale zaken om gezond te blijven. Hier is een constante stroom van levensenergie voor nodig. Hoe vrijer deze energie overal doorheen stroomt, hoe gezonder we zijn en hoe meer geluk we ervaren. Soms gebeurt het dat er ergens een energieblokkade zit. We ervaren dan fysieke, emotionele of mentale klachten.

Reiki kan helpen bij het weer opnieuw laten stromen van deze energie, door het opheffen van de blokkade. Reiki is dus kortom het werken met energie.

Een Reikibehandeling voor nieuwe energie en beauty

reiki behandelingDoor een Reiki behandeling kun je nieuwe energie ontvangen. De behandeling is gebaseerd op het via de handen doorgeven van energie, vlakbij of op het lichaam. Reiki brengt nieuwe energie op juist die plekken van het lichaam waar de energie stokt, het lost blokkades op en ondersteunt je precies daar waar je uit balans bent. Dit kan op verschillende gebieden zijn. Bijvoorbeeld op fysiek gebied als je daadwerkelijk fysieke klachten ergens ervaart. Of op emotioneel, mentaal of spiritueel niveau. Je zit dan niet lekker in je vel, voelt je down, misschien wel zonder aanwijsbare oorzaak. Reiki kan bij allerlei soorten klachten ondersteunend zijn. De levensenergie stroomt immers overal doorheen. Je zult merken dat wanneer je Reiki ondergaat, je daarna lekkerder in je vel zit. En dat straal je uit!

Reiki geeft je rust en ontspanning. Het maakt je weerstand hoger, helpt bij ontgiften en geeft je lichaam een groter zelfversterkend vermogen. Uiteindelijk brengt het je weer terug tot je eigen essentie. Elk mens is uniek, Reiki werkt dan ook voor iedereen op een eigen manier.

Is Reiki geschikt voor iedereen?

Daar kunnen we kort over zijn: ja. Reiki kan voor iedereen helpend zijn, in diverse situaties. Vaak willen mensen een Reiki behandeling omdat ze zich niet fit voelen, lichamelijk of geestelijk, of omdat ze zich willen ontspannen. Door Reiki wordt het lichaam ontgift. Gifstoffen van ongezonde voeding, nicotine of alcohol worden door Reiki sneller afgevoerd. Dit ga je niet alleen merken, maar ook zien. Je huid wordt stralender en je ogen glanzender. Door je lichaam zoveel mogelijk te ontgiften, help je je huid, haren en nagels enorm. Zij herstellen zich weer en ontvangen weer voldoende voeding om te groeien en hun gezonde glans terug terug te krijgen.

ReikiResultaten door Reiki

Reiki verbetert de gezondheid en schept balans. De levensenergie gaat vanzelf naar die plek, waar de oorzaak van eventuele klachten zit. Het is een rustige manier van helen, in jouw eigen tempo.

Wanneer je langdurige klachten hebt, is het verstandig om meerdere Reikibehandelingen te doen, één per dag en dan bijvoorbeeld vier dagen achter elkaar. Daarna kun je kiezen voor een wekelijkse behandeling. Het effect van de behandelingen werkt door, zo verdiept het helingsproces zich.

Ook als je helemaal geen klachten hebt, is het fijn om Reiki te krijgen. Het is ontspannend, ondersteunt je gezondheid en je voelt je energieker. Reiki maakt je van binnenuit en van buiten mooier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *