Beauty

De 7 beste gel nagellakken uitgetest

gel nagellak

Welke gel nagellak moet ik kopen?

Je hoeft niet veel geld uit te geven aan nagellak om resultaten van hoge kwaliteit te krijgen. Met zo veel geweldige merken die laaggeprijsde opties bieden, is er geen excuus om je nagels niet de aandacht te geven die ze verdienen. Hieronder vind je mijn lijstje van uitstekende gel nagellakken voor alle seizoenen.

Butter London Patent Shine 10X Nagellak

Dit is een goed product voor degenen die gelnagellak willen proberen, maar geen UV-lamp hebben. De formule is meer een kruising tussen een gel nagellak en een gewone nagellak, waardoor het gemakkelijker aan te brengen is.

Maar omdat de basislaag zo dik is, moet je twee lagen van de Butter London Patent Shine 10X nagellak gebruiken, anders zien je nagels er te dik of ongelijk uit. Als je lange nagels hebt zoals ik, dan kan dit een probleem zijn omdat er niet veel ruimte is voor fouten bij het aanbrengen van meerdere lagen op lange nagels.

ILNP Juliette Holografische Nagellak

ILNP Juliette Holografische Nagellak. Deze bevat lichtgevende holografische pigmenten die het super sprankelend en kleurrijk maken. Het is langhoudend en gemakkelijk aan te brengen, zonder chippen of afbladderen tot wel 14 dagen!

  • Breng één laag base coat aan op schone, droge nagels.
  • Breng twee lagen metallic nagellak aan (als je meer dekking wilt).
  • Laat drogen tussen de lagen indien nodig – dit hangt af van de consistentie van de nagellak die je hebt gekozen.

Jinsoon Gel Nagellak

Jinsoon Gel nagellak is een langhoudende, dekkende nagellak. Het is een nagellak van goede kwaliteit en het is een goede keuze voor iemand die op zoek is naar een nagellak van goede kwaliteit.

Deborah Lippmann Gel Lab Pro Color

Deborah Lippmann Gel Lab Pro Color is een geweldige keuze voor een gel nagellak. Het is gemakkelijk aan te brengen en blijft lang zitten. Het grootste voordeel van dit product is dat het kan worden gebruikt zonder een lamp te gebruiken. Als u schadelijke UV-A stralen wilt vermijden, overweeg dan de aankoop van dit specifieke merk nagellak.

Het bedrijf beweert dat hun producten “de nieuwe generatie gels” zijn, maar ze gaan niet in detail in op wat hen zo uniek maakt of waarom ze beter zijn dan andere merken op de markt vandaag (wat ik in twijfel trek).

CND Vinylux Long Wear Polish

CND Vinylux is een langhoudende nagellak die verkrijgbaar is in veel verschillende tinten. Het is een gel nagellak, dus het heeft dezelfde glanzende afwerking en duurzaamheid als gel manicures, maar zonder het UV-licht. De nagellak blijft tot 10 dagen zitten zonder chippen of afbladderen en is dus duurzamer dan traditionele nagellak!

De soak-off formule zorgt ervoor dat je je CND Vinylux thuis kunt verwijderen zonder je nagels te beschadigen zoals traditionele lakken doen wanneer ze verwijderd worden door ze in aceton te weken. Dit maakt het gemakkelijk voor je om je look elke week of zelfs elke dag te veranderen als je wilt!

Sally Hansen Miracle Gel Nagellak

Als je op zoek bent naar nagellak van hoge kwaliteit zonder veel geld uit te geven, is Sally Hansen Miracle Gel een geweldige keuze. De nagellak is heel gemakkelijk aan te brengen en droogt snel, dus je hoeft niet te wachten tot de nagellak droog is voordat je verder kunt gaan met je dag. Het heeft ook een langdurige glans die tot 14 dagen blijft zitten!

Deze kleur heet “Opal Rush,” en is de perfecte combinatie van paarse en blauwe tinten. Het geeft een mooie pastel look die door iedereen gedragen kan worden met elke huidskleur of haarkleur (het staat vooral mooi in de zomer).

EZflow TruGel Soak Off Gel Polish

De EZflow TruGel Soak Off Gel Polish is een nagellak die vrij is van de schadelijke chemicaliën die in de meeste nagellakken voorkomen. Dit product is gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen, waardoor het een geweldige keuze is voor zowel beginners als ervaren nagelkunstenaars. Het komt in een verscheidenheid van kleuren die zeker zijn om elke stijl-bewuste vrouw te behagen!

Conclusie

Zoals je kunt zien, zijn er veel opties als het gaat om het vinden van de juiste nagellak voor uw behoeften. De beste manier om te beginnen is door te kijken naar je favoriete kleuren en een aantal verschillende merken uit te proberen totdat je er een vindt die voor jou werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *