Beauty

Hoe krijg je acryl nagels eraf?

acryl nagels erafhalen

Als je acrylnagels wilt verwijderen, kan je dit op verschillende manieren doen. De eerste methode is om de acrylnagels te laten weken in een acetonoplossing. Hiervoor plaats je de nagels in een bakje met aceton en laat je deze ongeveer 15 minuten weken. Vervolgens kan je de nagels voorzichtig van de nagelbedden afhalen.

De nagels vijlen

Een andere methode is om de nagels te vijlen. Hiervoor gebruik je een fijn schuurpapier of een nagelvijl om de acrylnagels af te vijlen. Dit kan echter wat tijd in beslag nemen en is niet altijd even effectief.

Een acrylnagelremover gebruiken

Als je snel en eenvoudig van jouw acrylnagels af wilt, kan je een acrylnagelremover gebruiken. Dit is een vloeistof die de acrylnagels oplost. Als je acryl nagels wilt verwijderen, is het belangrijk om het remover product te kiezen dat het beste bij jouw nagelbed en nagels past. In dit opzicht is het verstandig om de verkoper of de fabrikant van het product te raadplegen voordat je het gebruikt.

Verschillende vormen

Acrylnagelremovers zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maar de meest voorkomende zijn vloeistoffen. Sommige van deze vloeistoffen bevatten chemicaliën die de nagels kunnen beschadigen, dus je moet er voorzichtig mee zijn.

Acrylnagels veilig verwijderen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat de nagels veilig verwijderd kunnen worden, zodat je geen schade toebrengt aan jouw eigen nagels of nagelbedden. Om ervoor te zorgen dat je nagels onbeschadigd blijven tijdens het verwijderen van acrylnagels, is het aan te raden om de nagels ongeveer 5 minuten in de acrylnagelremover te laten weken. Nadat de nagels ongeveer 5 minuten in de acrylnagelremover hebben gelegen, kan je de nagels gemakkelijk van de nagelbedden afhalen.

Een schoonheidssalon of cosmetische arts raadplegen

Als je acrylnagels wilt laten verwijderen, moet je naar een salon gaan of een cosmetische arts raadplegen. Het is niet aan te raden om de nagels zelf te verwijderen, omdat dit tot irritatie, infectie of schade aan de nagel en/of de nagelriem kan leiden.

Acrylnagels zijn gemaakt van kunststof en worden vastgezet met lijm. Nagelstylisten en cosmetische artsen kunnen ze makkelijk verwijderen. Als je de nagels thuis wilt verwijderen, moet je dit echter ook best laten doen door een professional.

De juiste producten gebruiken

Verwijder de lijm van de nagel met aceton of een andere aceton aanbevolen nagellijmremover. Bescherm je nagelriemen met vaseline of olie en dep de nagels in aceton voor ongeveer 10-15 minuten. Gebruik een vijl om de bovenste laag van de nagel af te vijlen. Begin aan de buitenkant van de nagel en vijl naar binnen. Verwijder de overgebleven lijm en olie van de nagels met een doek.

Eenvoudige manieren om acrylnagels te verwijderen

Voor het verwijderen van acrylnagels, zijn er verschillende opties. Sommige zijn gemakkelijker dan andere, maar allemaal zijn ze relatief eenvoudig. In sommige gevallen is het verstandig om een ​​professionele schoonheidsspecialist te raadplegen.

Op de juiste manier vijlen

Als je acrylnagels niet wilt laten zitten, is het eerste dat je moet doen, een vijl gebruiken om de bovenste laag van de nagel af te vijlen. Begin aan de buitenkant van de nagel en vijl naar binnen. Dit zal helpen bij het verminderen van de kracht die nodig is om de acryl los te maken van de natuurlijke nagel. Verwijder de overgebleven lijm en olie van de nagels met een doek. Dit zal ervoor zorgen dat de nagels schoon zijn en klaar om te worden gelakt.

Als je ervoor kiest om acrylnagels te verwijderen, is het verstandig om een ​​professional te raadplegen. Zij kunnen ervoor zorgen dat de nagels er goed uitzien en gezond blijven.

acrylnagels eraf halen

Een stappenplan om acrylnagels te verwijderen

Als je acrylnagels hebt en je wilt ze eraf halen, is het belangrijk dat je weet hoe je dat moet doen, zodat je niet per ongeluk je eigen nagels beschadigt. Er zijn twee manieren die vaak gebruikt worden, waarop je acrylnagels eraf kan halen. De eerste is door middel van een acrylnagelremover, die je kan kopen bij een schoonheidssalon of een drogisterij. De tweede manier is door ze zelf af te halen met een nagelvijl.

Mogelijkheid 1: acrylnagelremover

Om je acrylnagels af te halen met een acrylnagelremover, heb je het volgende nodig: een acrylnagelremover, een nagelvijl, een schroevendraaier en een nagelbuffer.

5 stappen volgen

 1. Maak je nagels nat met de acrylnagelremover
 2. Wacht 5 minuten
 3. Schuif de acrylnagelremover onder de nagel en draai de schroevendraaier rond, zodat de acrylnagel loskomt
 4. Verwijder de acrylnagel met de nagelvijl
 5. Gebruik de nagelbuffer om de ruwe randjes van je nagel af te werken.

Mogelijkheid 2: nagelvijl

Als je niet in de buurt van een schoonheidssalon of drogisterij bent, kan je ook een nagelvijl gebruiken om je acrylnagels eraf te halen. Dit is een iets minder snelle manier, maar het werkt wel. Je hebt het volgende nodig: een nagelvijl, een schoonmaakdoek en een nagelborstel.

Volg deze stappen

 1. Maak je nagels nat met een schoonmaakdoek
 2. Zet de nagelvijl op de nagel en vijl de acrylnagel weg
 3. Borstel de ruwe randjes van je nagel schoon met de nagelborstel

Acrylnagels zelf verwijderen

Acrylnagels zelf verwijderenAcrylnagels zijn mooi, maar je moet wel weten hoe je ze moet verwijderen. Als je niet zeker weet hoe je het moet doen, vraag dan aan een vriendin, je moeder of een schoonheidsspecialiste om je te helpen. Maar je kan ze ook zelf verwijderen door de volgende stappen te volgen:

 1. Haal alle lak van je nagels af. Dit kan je doen door een nagellak remover te gebruiken en wat wattenschijfjes.
 2. Neem een nagelvijl en vijl de bovenste laag van de acryl van je nagel. Doe dit voorzichtig, want je wilt niet dat je je nagel beschadigt.
 3. Zet een flinke hoeveelheid aceton in een kom en doe hier je nagels in. Laat je nagels ongeveer 15 minuten in de aceton weken.
 4. Haal je nagels uit de kom en dep ze droog met een handdoek.
 5. Gebruik een stokje of een ander dun voorwerp om de acryl van je nagels te krabben.
 6. Maak je nagels schoon met lauwwarm water en zeep.
 7. Smeer je nagels in met nagelolie of een andere hydraterende crème.

Hoe krijg je acrylnagels eraf zonder aceton?

Er zijn enkele zaken die je moet weten over het verwijderen van acrylnagels zonder aceton. Acrylnagels zijn een populair type kunstnagel dat wordt gebruikt om de nagelplaten te verlengen en/of vorm te geven. Acrylnagels zijn meestal gemaakt van een mix van kunststoffen, hars en/of gel, en kunnen worden aangebracht door een nagelstyliste of cosmetische arts.

Acrylnagels zitten vast aan de nagelplaat met behulp van lijm of een nagelkit. De nagels kunnen gemakkelijk worden verwijderd door middel van het gebruik van aceton, een oplosmiddel dat wordt gebruikt om de lijm of nagelkit op te lossen. Aceton is echter een agressief oplosmiddel dat de nagelplaat kan beschadigen en uitdrogen. Daarom is het verstandig om alternatieve methoden te gebruiken om de acrylnagels te verwijderen.

Een acrylnagelvijl

Er zijn een aantal manieren waarop je acrylnagels kan verwijderen zonder aceton te gebruiken. Een van deze methoden is door het gebruik van een acrylnagelvijl. Acrylnagelvijlen zijn gemaakt van fijne korrelige materialen die de acrylnagel kan slijpen en verzachten, waardoor deze gemakkelijker te verwijderen is.

Warm water gebruiken

Een andere optie is om de acrylnagels te laten weken in warm water. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat het water niet te heet is, aangezien dit de huid rond de nagel en de nagelplaat zelf kan beschadigen. De nagels moeten ongeveer 10 minuten in het water worden geplaatst voordat ze kunnen worden verwijderd.

Ga voorzichtig te werk

Als je ervoor kiest om de acrylnagels zelf te verwijderen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je voorzichtig te werk gaat, omdat er een risico is op beschadiging van de nagelplaat. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat je de nagels grondig reinigt na het verwijderen ervan, omdat er resten van de lijm of nagelkit kunnen achterblijven die opnieuw kunnen worden aangebracht. Acrylnagels zijn een populair type kunstnagel, maar ze kunnen moeilijk te verwijderen zijn zonder de juiste producten.

Voorkom dat je nagels beschadigd worden of breken

Wanneer je acrylnagels wilt verwijderen, is het belangrijk dat je dit op de juiste manier doet. Anders kun je jouw eigen nagels beschadigen of zelfs breken. Gelukkig is het verwijderen van acrylnagels met de juiste methode eenvoudig en snel.

Aceton droogt de nagels uit

De eerste stap is het vinden van een goede acrylnagelremover. Er zijn veel verschillende soorten en merken verkrijgbaar, dus je moet wat onderzoek doen om te bepalen welke het beste voor jou is. Sommige acrylnagelremovers bevatten aceton, maar dit is niet nodig om de nagels te verwijderen. In feite is aceton niet aanbevolen omdat het de nagels kan uitdrogen en beschadigen.

Een katoenen doekje

Van zodra je de juiste acrylnagelremover hebt gevonden, moet je een katoenen doekje nemen en dit in de remover doen. Vervolgens moet je het katoenen doekje op een acrylnagel aanbrengen en circa 10 minuten laten intrekken. Dit geeft de remover tijd om te werken en de lijm los te maken.

De nagel voorzichtig losmaken

Na 10 minuten moet je voorzichtig met een stokje of een ander dun voorwerp onder de rand van de acrylnagel gaan zitten. Vervolgens moet je voorzichtig de nagel van je nagelbed losmaken. Wanneer de nagel los is, kun je hem gemakkelijk van je nagelbed afhalen.

Als je moeite hebt om de nagel los te maken, kun je het katoenen doekje nog een paar minuten langer laten intrekken. Dit zal de lijm verzachten en het gemakkelijker maken om de nagel los te maken. Nadat je de nagel hebt verwijderd, moet je de nagel grondig reinigen om eventuele resten van lijm of nagelkit te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *